Zortrax M200 3D Printer

ID 2 - zortrax m200

Ny

Zortrax M200 3D Printer.

Flere detaljer

På fjernlager - Leveringstid 1-5 dage

kr 14.995,00

Produkt information

Printing teknologiLPD™ - Layer Plastic Deposition
Extruders1 Enkel Extruder
Bygge volume200 x 200 x 185 mm (7.87 L x 7.87 W x 7.28 H in)
Position præcision1.5 microns
LCD SkærmYes
Drifts nozzle temperaturMAX 380° C (716° F)
Platform temperatur110° C (230° F)
Filament diameter1.75 mm
TilslutningerSD-kort (medfølger), WiFi til rådighed i fremtidig opdatering
Medfølgende softwareZ-Suite®
Fil format.stl.obj.dxf
Produkt dimension345 x 360 x 430 mm
Nozzle diameter0.4 mm
Understøttet OSMac OS X / Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Vægt13 kg (28.7 lbs)
Forsendelsesvægt20 kg (44 lbs)

Yderligere information

Zortrax M200 3D Printer

Zortrax M200 3D-printer arbejder med LPD teknologi, hvor filamenttrådenbliver lagt på opvarmet platform, lag efter lag. Zortrax M200 kombinerer nøjagtigheden og pålideligheden af det gennemprøvede 3D-miljø. Sammen med dedikeret Z-SUITE software og filamenter der giver høj printopløsning med glatte overflade.

 

Tilslut og start


Ingen kompliceret kalibrering af printeren eller softwaren nødvendig. Bare tænde printeren, uploade din model og start udskrivningen.

Ekstruder


Korrekt udvalgte opvarmnings og afkøling punkter i ekstruderen løse det fælles problem, med manglende evne til at frigive materiale ved ekstruderen. Det kan gøres med ændring i de fysiske egenskaber af materiale, der er forbundet med temperaturen.

Bygge platform

 

Anvendelse af en todelt platform giver mulighed for en let fjernelse af emner efter udskrivningen er færdig. Takket være denne funktion, kan modellen let fjernes uden at forårsage nogen kalibrerings problemer. Perforeringer på platformen gør det muligt at udskrive ved hjælp af materialer baseret på ABS, som har en tendens til at slå sig. Det forhindrer den model fra at slippe pladen under udskrivningen. Derudover er et ekstra lag af filament lagt på, som bruges til en særlig base for emnet. Dette er meget vigtigt for udskrivning af store modeller. Platformen opvarmes til den korrekte temperatur for hver type filament. Stort område for justering af temperaturer (fra 20 ° C til 110 ° C) gør det muligt at udskrive med mange slags materialer.

Auto-kalibrering


Printeren er udstyret med et innovativt kalibreringssystem, som sikrer, at platformen er nivelleret rigtigt hver gang. Der er kalibrering steder på selve platformen, der beregne sin nøjagtige position. Systemet er i stand til at udregne, hvilket niveau af kalibreringsbetingelser hvor punkter skal placeres. I tilfælde af en svag hældning, er ekstruderen i stand til at tilpasse sig til positionen af ​​platformen, når den sætter de første lag på modellen.

X og Y akse system


Et system med dobbelt X og Y akser anvendes til at føre ekstruderen med høj præcision. Stabilitet og kvaliteten af ​​print er væsentligt forbedret ved brug af 8 glatte stænger.

Enkelt ekstruder Support


Nem brug takket være Single ekstruder Support-system (SES), som gør det muligt at udskrive støttestruktur for komplekse modeller uden brug af dobbelt ekstruder og yderligere materiale. Support strukturen er let at fjerne. Systemet er optimeret til at bruge, kun den nøjagtige mængde materiale nødvendig for at støtte modellen.

Kompatible materialer


Ved udskrivning bruge Z-Filaments ™ med funktioner dedikeret til Zortrax® M200 - Det garantere et godt resultat.

ZORTRAX - SOFTWARE DEMO TIL WINDOWS

 

Gem

Gem

Gem

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Zortrax M200 3D Printer

Zortrax M200 3D Printer

Zortrax M200 3D Printer.

Skriv en anmeldelse

Kunder, der købte denne vare, købte også

Download