CreatBot DX Plus - Dual Extruders

ID4 - CreatBot DX PLUS

Ny

CreatBot DX - Dual Ekstrudere

Flere detaljer

På fjernlager - Leveringstid 1-5 dage

kr 16.995,00

kr 19.995,00

-kr 3.000,00

Produkt information

Printing teknologiFused Filament Fabrication (FFF)
Extruders2 Ekstrudere
Bygge volume300*250*520mm
Print HastighedOp til 120 mm/s
Position præcisionXYZ Axis 0.01 mm
LCD SkærmJa, med tastatur
Drifts nozzle temperaturMAX 400° C
Platform temperaturMAX 120 ° C
Understøttede materialerPLA, ABS, PVA
Filament diameter3.0 mm
Medfølgende softwareCreatBot multi-sprog udgave
Fil formatSTL, OBJ, GCode, Amf
Vægt35Kg
Forsendelsesvægt55Kg

Yderligere information

CreatBot DX Plus - Dual Extruders 3D Printer

CreatBot DX - Dual Ekstrudere Bygge Volume 300 x 250 x 520 mm
 
Metal Chassis

 
 
3D-printer kræver en vis vægt, for at sikre stabil drift, så et metal chassis er det bedste valg til en 3D-printer. Alle CreatBot 3D-printere bruger det forenede robuste metalchassis, ved at bruge ​​den unikke ét stykke massivt materiale, kan forsikre, at printeren er stærk og præcis.
 
Automatisk System Shutdown
  
CreatBot s DX / DE seneste 3D-printer er udstyret med et power management modul, understøtter automatisk nedlukning efter udskrivning. Når udskrivningen er afsluttet, og der ingen tastatur handling er, inden for fem minutter, vil systemet automatisk slukke printeren. Denne funktion er meget nyttig, samt at det er meget strømbesparende.
 
Gearmotor / Feeder
  
Gearmotorer kan lave mere moment, sammenlignet med den generelle stepmotor. Dette kan sikre at filamentet ikke glider mens trådfremføring sker, sikrer bedre præcision og tilbagetrækning. Udformningen af ​​tråd fremføringsrulle, sikre trådfremføringen ikke skader filamentet.
 
Metal Hot Bed Plade
  
En metal hot bed plade har større stivhed, som sikrer færre vibrationer under processen. Metal beslaget til fastsættelse af hot bed pladen har en tykkelse på op til 10 mm, hvilket gør det hele til en harmonisk og meget stærk printer.
 
Smart justerbar ekstruder
  
CreatBot ekstrudere har et intelligent kølesystem, dette holder filament fødningen på den optimale tempeatur. De højdejusterbare-dysers design, giver dig mulighed for at tilpasse dyserne, mere hurtigt og nemt, det sikrer den perfekte koordinering, når du udskriver dine flerfarvede modeller. CreatBot understøtter op til tre print hoveder.
 
Eksklusiv multi-funktion tastatur
  
CreatBot s DX / DE er den nyeste 3D-printer, som er udstyret med en multi-funktion tastatur, med et enkelt klik, får du direkte adgang til en bestemt funktion. Tastaturet har 9 genvejstaster, hver tast har forskellige funktioner i forskellige situationer. Hjælpe funktioner omfatter: Z aksen til at bevæge sig op og ned, opvarmning eller køling hot bed, suspendere eller genoptage udskrivningen, med ét klik gennemse SD-kort, et klik tilbage til de vigtigste interface og andre unikke programmerbare funktioner.
 
Keramisk Hot Bed Panel
  
Keramisk hot bed panel med ensrettede termiske egenskaber gør opvarmningsområde ensartet, den termiske virkningsgrad er væsentligt forbedret, samt energibesparende. Den keramiske plade har en glat overflade og et mere high-end udseende. Siliconebaserede keramiske opvarmning paneler, som også har en meget lang levetid.
 
Fjern trådfødning

 
Det karakteristiske ved fjern trådfødning er således, at tråd tilførsels indretningen er ikke på selve print hovedet, hvilket sikrer den lettest mulige ekstruderingshovede. Lavere inerti giver mulighed for maksimal hastighed under udskrivning.

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

CreatBot DX Plus - Dual Extruders

CreatBot DX Plus - Dual Extruders

CreatBot DX - Dual Ekstrudere

Skriv en anmeldelse

1 other products in the same category:

Kunder, der købte denne vare, købte også

Download