CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

ID 12 - CraftBot PLUS Hvid

Ny

CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

Flere detaljer

På fjernlager - Leveringstid 1-5 dage

kr 10.495,00

Produkt information

Printing teknologiFused Filament Fabrication (FFF)
Extruders1 Enkel Extruder
Bygge volume25x20x20 cm
Lag opløsning100 micron (høj) 200 micron (medium) 300 micron (lav)
Print Hastighed50-200 mm/s
Position præcisionX,Y: 4 micron Z: 2 micron
LCD SkærmJa, farve touch
Drifts nozzle temperatur180-260 °C
Platform temperatur50-110°C
Understøttede materialerHIPS, PLA, ABS, Flex, LayWood, Laybrick og andre
Filament diameter1.75 mm
TilslutningerUSB, USB stik
ChassiStål
Aftagelig platformJa
Medfølgende softwareCraftWare
Fil formatOBJ/STL/CWPRJ
Produkt dimensionX: 40 cm Y: 46 cm Z: 45 cm
Nozzle diameter0.4 mm
Understøttet OSWindows 7 og derover
Vægt14 kg

Yderligere information

CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

CraftBot PLUS er her!


 Hvad sker der, når du tager alle de eksisterende eftertragtede funktioner i den oprindelige CraftBot 3D-printer, og du tilføjer 24 Volt kapaciteter, opgraderede komponenter og en ny PCB ? Du får CraftBot PLUS! Den nye opvarmede build plade vil opnå 110 ° C, og den opnår denne temperatur meget hurtigt. Dette betyder at du ikke længere behøver at bruge limstift til ABS print! Vores nye PCB giver mulighed for start og stop printning, med en ny hukommelses mulighed, du kan også hente udskrivning, hvor du slap, i tilfælde af en afbrydelse eller strømafbrydelse - plus yderligere PCB opgradering vedhæftet fil kapaciteter! og med alle de samme store originale CraftBot muligheder som stålramme og kvalitet, second-to-none konstruktion og komponenter, 100 micron / lag printopløsning, store bygge volumen, custom ARM-processor baseret hardware med en 2,8 tommer farve touchscreen display. Alt dette i den mest tilpasningsdygtige, kompatibel, brugerdefineret og billig printer på 3D-printer markedet i dag.


Enkelhed frem for alt!

CraftBot har alle forudsætninger for et ubekymret ejerskab, hvor du rent faktisk vil være i stand til at sætte din tid i print i stedet for en masse indstillinger. Samtidig når du føler dig klar, har du en maskine, som du virkelig kan gå i dybden i, og foretage detaljerede indstillinger, hvis du ønsker det.

justering tre trin

CraftBot har en stor touch-skærm på frontpanelet, hvor du nemt kan administrere alle dine indstillinger, meget nem at håndtere - perfekt!

USB stik

Du kan gemme alle dine filer på et USB-stik, som du indsætter på forsiden lige over skærmen.

Isætning af filament


CraftBot har en meget nem måde at styre isætning og afmontering af filament, alt styres via touch-skærmen og filament tråden tager ingen mærkelige omveje. Derudover kan du placere din filamenttråd på hvilken side af printeren du vil - for eksempel hvis du ønsker, at printeren placeres mod en væg og ikke ønsker holderen kommer ud på bagsiden.

Forudindstillede profiler


 
Fra den berøringsfølsomme skærm har du forudindstillede profiler til ABS, PLA, PET, osv, dette vil naturligvis gøre brugen af 3D printeren endnu nemmere og hurtigere.

Aftagelig bygge platform


Med en simpel operation, løsnes din bygge plade, når udskrivningen er færdig, du behøver altså ikke mere rode rundt inde i maskinen for at tage dit emne ud. Platformen er naturligvis også opvarmet.

Stort bygge areal


CraftBot har en af ​​de største bygge- overflader i denne klasse af printer. Maskinen fylder ikke meget plads på skrivebordet, men du kan stadig få udskrifter, der er 20x20x20 cm store, mere end nok til at opfylde de fleste behov.

Medfølgende software


 
Din nye printer leveres også med Craftware, en meget kraftfuld, men alligevel meget nemt program at bruge, der lader dig udføre alle de nødvendige indstillinger, for at få det perfekte print. Du kan derefter vælge at udskrive direkte fra din computer eller overføre det, til den medfølgende USB-hukommelse.

Kraftige blæsere


CraftBot er udstyret med ikke mindre end 3 ventilatorer for optimal køling, dette er for at sikre en kvalitets print.

Understøttelse af mange forskellige materialer


CraftBot er i stand til at udskrive med de fleste almindelige materialer, som der findes på markedet i dag, så som ABS, PLA, Flex, LayWood, Laybrick, Nylon, PET, t-Glase, NinjaFlex og mange flere.

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

CraftBot PLUS 3D Printer Hvid

Skriv en anmeldelse

2 other products in the same category:

Download

CraftBot 3D Printer Manual

CraftBot Desktop 3D printer bruger manual

Download (3.07M)

CraftBot 3D Printer Kalibrering

CraftBot 3D Printer Bed Kalibrering

Download (6.6M)