Wanhao

Wanhao 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4
Wanhao

Wanhao er en af de førende leverandører og forhandlere af 3D printer i USA og Kina. Wanhao har siden 2011 udviklet og produceret smarte og innovative 3D printere. De har siden deres start været i rivende udvikling og er blevet et anerkendt og populært brand blandt 3D printer forbrugere i hele verden.

Med en Wanhao 3D printer kan du udfolde dig kreativt og gøre din fantasi til virkelighed. Wanhao producerer både 3D printere til nybegyndere, men også nogle mere avancerede 3D printere til primært erhvervsdrivende. De er kompatible med mange udskrivningsprogrammer.

Prisklassen for en Wanhao 3D printer svinger fra alt i mellem 3.995,- til 18.995,- og der er derfor en bred vifte af forskellige niveauer og størrelser at vælge i mellem alt efter ens behov. Alle kan bruge en Wanhaos 3D printere, hvis man sætter sig ind i det, og giver sig tid til at læse manualen. Man tilslutter dem med et USB-stik og starter derefter printningen. Deres 3D printere har et indbygget kalibreringssystem, hvilket gør at man står med et færdigt produkt af høj kvalitet.

 

Til nybegyndere anbefaler vi vores Wanhao Duplicator i3 3D printer, da det er en lille 3D printer som er simpel at bruge. Wanhao har virkelig formået at skabe en god 3D printer til en fordelagtig pris med en høj kvalitet. Trods dens lille størrelse er den super hurtig og har en god byggevolume. Den kan fås for kun 3.995,-


(indsæt billede + link til Wanhao Duplicator i3 3D printer)

Til de mere erfarne, erhvervsdrivende eller ”nørderne” anbefaler vi vores Wanhao Duplicator 5S 3D printer, som er en stor og super hurtig 3D printer. Her bliver der hverken sparret på kvalitet, proces eller byggevolume. Med en Wanhao Duplicator 5S 3D printer kan du printe store og mere avancere objekter med enorm præcision. Den ligger i den noget dyrere prisklasse, men man får også virkelig meget for pengene. Den kan erhverves for 18.955,-

Wanhao Duplicator 5S 3D-Printer