Zortrax

Zortrax There is 1 product.

Viser 1 - 1 af 1 resultat
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Zortrax

Zortrax er den førende europæiske producent og leverandør af integrerede 3D printløsninger. Zortrax er kendt for at producere 3D printere til hovedsageligt til erhvervsfolk. Deres produkter er bliver brugt af flere tusinder kunder over hele verden i brancher som arkitektur, sundhedspleje biler og uddannelse. Derfor Zortrax også et anbefalet højt mærke til virksomheder som kan få gavn af en 3D printer – dog producerer de også 3D printere til amatører.

Zortrax er velkendte for, at deres 3D printere har en høj kvalitet, lang holdbarhedstid og man har en god kontrol over selve trykprocessen. Med en Zortrax 3D printer kan man skabe funktionelle prototyper, komplekse 3D-modeller og andre prints som har strenge kvalitetsstandarder. De udvikler hele tiden deres produktlinje med nye og innovative produkter. Dette sætter høje standarder for pålidelighed og kvalitet.

Zortrax har et integreret økosystem i deres 3D printere, hvilket gør at printeren, filamenterne og softwaren arbejder perfekt sammen. Dette reducere forbrugerens tid og omkostninger.

 

Zortrax har vundet mange priser for deres 3D printere, og de er anbefalet af specialister, industrielle eksperter og deres forbrugere. Vi har blandt andet deres Zortrax M200 3D printer, som blev anerkendt af MAKE som verdens 2. bedste FDM 3D printer samlet set. Den har mange gode funktioner – blandet andet et integreret kaliberingssystem, hvilket er med til at sikre og opretholde en høj kvalitet og præcision. Zortrax M200 kan fås for 13.995,-

Zortrax M200 3D Printer