3D Printere

3D Printere 18 varer

Underkategorier

 • Zortrax

  Zortrax er den førende europæiske producent og leverandør af integrerede 3D printløsninger. Zortrax er kendt for at producere 3D printere til hovedsageligt til erhvervsfolk. Deres produkter er bliver brugt af flere tusinder kunder over hele verden i brancher som arkitektur, sundhedspleje biler og uddannelse. Derfor Zortrax også et anbefalet højt mærke til virksomheder som kan få gavn af en 3D printer – dog producerer de også 3D printere til amatører.

  Zortrax er velkendte for, at deres 3D printere har en høj kvalitet, lang holdbarhedstid og man har en god kontrol over selve trykprocessen. Med en Zortrax 3D printer kan man skabe funktionelle prototyper, komplekse 3D-modeller og andre prints som har strenge kvalitetsstandarder. De udvikler hele tiden deres produktlinje med nye og innovative produkter. Dette sætter høje standarder for pålidelighed og kvalitet.

  Zortrax har et integreret økosystem i deres 3D printere, hvilket gør at printeren, filamenterne og softwaren arbejder perfekt sammen. Dette reducere forbrugerens tid og omkostninger.

   

  Zortrax har vundet mange priser for deres 3D printere, og de er anbefalet af specialister, industrielle eksperter og deres forbrugere. Vi har blandt andet deres Zortrax M200 3D printer, som blev anerkendt af MAKE som verdens 2. bedste FDM 3D printer samlet set. Den har mange gode funktioner – blandet andet et integreret kaliberingssystem, hvilket er med til at sikre og opretholde en høj kvalitet og præcision. Zortrax M200 kan fås for 13.995,-

  Zortrax M200 3D Printer

   

 • Wanhao

  Wanhao er en af de førende leverandører og forhandlere af 3D printer i USA og Kina. Wanhao har siden 2011 udviklet og produceret smarte og innovative 3D printere. De har siden deres start været i rivende udvikling og er blevet et anerkendt og populært brand blandt 3D printer forbrugere i hele verden.

  Med en Wanhao 3D printer kan du udfolde dig kreativt og gøre din fantasi til virkelighed. Wanhao producerer både 3D printere til nybegyndere, men også nogle mere avancerede 3D printere til primært erhvervsdrivende. De er kompatible med mange udskrivningsprogrammer.

  Prisklassen for en Wanhao 3D printer svinger fra alt i mellem 3.995,- til 18.995,- og der er derfor en bred vifte af forskellige niveauer og størrelser at vælge i mellem alt efter ens behov. Alle kan bruge en Wanhaos 3D printere, hvis man sætter sig ind i det, og giver sig tid til at læse manualen. Man tilslutter dem med et USB-stik og starter derefter printningen. Deres 3D printere har et indbygget kalibreringssystem, hvilket gør at man står med et færdigt produkt af høj kvalitet.

   

  Til nybegyndere anbefaler vi vores Wanhao Duplicator i3 3D printer, da det er en lille 3D printer som er simpel at bruge. Wanhao har virkelig formået at skabe en god 3D printer til en fordelagtig pris med en høj kvalitet. Trods dens lille størrelse er den super hurtig og har en god byggevolume. Den kan fås for kun 3.995,-


  (indsæt billede + link til Wanhao Duplicator i3 3D printer)

  Til de mere erfarne, erhvervsdrivende eller ”nørderne” anbefaler vi vores Wanhao Duplicator 5S 3D printer, som er en stor og super hurtig 3D printer. Her bliver der hverken sparret på kvalitet, proces eller byggevolume. Med en Wanhao Duplicator 5S 3D printer kan du printe store og mere avancere objekter med enorm præcision. Den ligger i den noget dyrere prisklasse, men man får også virkelig meget for pengene. Den kan erhverves for 18.955,-

  Wanhao Duplicator 5S 3D-Printer

 • CraftBot

  CraftBot PLUS 3D Printere

 • CreatBot

  CreatBot

  3D Printere

 • Mass Portal

  Mass Portal

  3D Printere

 • vertex

  Vertex 3D Printere

 • XYZPrinting

  XYZPrinting 3D Printere

 • zyyx

  zyyx 3D Printere

pr. side
Viser 1 - 12 af 18
Viser 1 - 12 af 18
3D Printere

Hvad er en 3D printer?

 

En 3D printer er en ny teknologi som benyttes af både private og virksomheder. Der er mange projekter, som man kan kaste sig ud i både som privatperson og erhvervsdrivende – det er kun fantasien som sætter grænser. Med 3D print maskiner kan man udfolde sig på alverdens kreative og innovative måder.

Måden som en 3D printer fungerer på er, at den bygger lag på lag, hvor man til sidst står med et færdigt 3D objekt i hånden. Der er mange forskellige 3D printere og de bruger alt fra plastik, metal, gips eller cement til fremstillingen.

 

En 3D printer kan fås i mange forskellige prisklasser alt efter ens behov.

 

3D printer til private

 

3D print maskiner har været i rivende udvikling de seneste år, og er blevet tilpasset til udnyttelse af private også. 3D printere er blevet nemmere og simplere at bruge, samtidig med at de også er blevet mere avancerede til brug af erhvervsdrivende.

 

En 3D printe kan håndteres af alle, hvis man giver sig tid til at læse manualen og er interesseret i at lære og eksperimentere. Man kan få 3D print maskiner til alle niveauer som er meget brugervenlige og i takt med, at man bliver mere og mere komfortabel med sin 3D printer, så kan man opgradere til en ny og mere avanceret.

 

En 3D printer er også en god måde for børn at udfolde sig kreativt og lege med deres fantasi. De kan fremstille blandt andet bruges til at fremstille legetøj, og 3D printere bliver også anvendt i høj grad på skoler.

 

(Anbefaling af printer til privat – link + billede)

 

Til virksomheder

 

Mange virksomheder er også begyndt bruge 3D print maskiner til fremstilling til prototyper af deres produkter. Det giver et bedre overblik og god indsigt i ens produkter, hvis man bruger en 3D print til at fremstille en prototype frem for at vurdere ud fra billeder. En 3D printer kan derfor være med til at forkorte produktionsprocessen, og sparer derfor virksomheder for en masse tid.

 

3D printere bruges meget i af designere og arkitekter samt er en vigtig faktor i blandet andet medicinal, sko og bilindustrien. Det er meget få virksomheder, som ikke kan få glæde af at gøre brug af 3D printere.

3D Printer