3D Scannere 2 varer

Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2
3D Scannere

Hvad er en 3D scanner?

Med en 3D scanner kan du gøre din fysiske verden til digitale kopier. Når man har scannet et objekt kan man efterfølgende ændre på det og derefter gengive det med 3D print.

Med en 3D scanner kan du scanne mange objekter på kort tid. Hvis du eksempelvis knækker noget, men kan ikke kan finde den erstattende del i nogen butikker, så kan du med en 3d scanner få delen kopieret digitalt og derefter bruge en 3D printer genskabe den.

Der er mulighed for at eksperimenterne og have sjov med en 3D scanner, da du kan genskabe de ønskede objekter i forskellige størrelser, ændre på formerne og skabe nye produkter ud fra standpunktet.

Håndholdt 3D scanner

En håndholdt 3D scanner bruges til at scanne større objekter. Dette kan være ting som statuer, personer, møbler og objekter som har store flader generelt.

En håndholdt 3D scanner er ikke voldsomt dyr og giver gode kvalitets scanninger. Vores XYZPrinting 3D scanner kan fås for kun 1.599,-. Den har 2 forskellige scan tilstande, som gør at du får de bedst mulige resultater ved scanningen. Den er drevet af Intel® RealSense™, som gør giver en hurtig scanningsevne samt forarbejdningshastighed. Det er en let og brugervenlig 3D scanner af høj kvalitet.

(indsæt billede + link til 3D scanner)

Stationær 3D scanner

En stationær 3D scanner bruges til at scanne mindre objekter. De er meget brugervenlige og man bliver hurtigt komfortabel med at bruge dem.

Vores XYZPrinting Da Vinci 1.0 Printer-Scanner fungerer både som 3D scanner og 3D printer, hvilket gør at man både nemt og hurtigt kan scanne og printe objekter. Da Vinci 1.0 er den første all-in-one 3D printer i verden, som også har integreret 3D scanner. Den er kompatibel med programmet XYZ 3D design, hvor man let og enkelt kan ændre og lege med sine scannede 3D filer. Den kan fås for kun 6.995,- hvilket er en yderst fordelagtig pris taget produktets kunnen i betragtning.

3D Scanner